De kinderchiropractoren bij Chiropractie Mulder in Waalwijk en Tilburg richten zich op een gezonde wervelkolom en goed functionerend zenuwstelsel bij baby's en kinderen.

Ontspannen, blije baby’s!

Als baby's konden praten zouden ze ons vertellen hoe fijn het is om naar een chiropractor te gaan. Ook al zijn ze nog maar een paar dagen oud!

Stel, je hebt een pijnlijk plekje in je nek. Je houdt je nek in een positie waarin je dat vervelende ding lekker niet voelt. Langzaam maar zeker lig je steeds vaker in die houding en wordt het steeds vervelender om de andere kant op te kijken. Toch wordt dat iedere keer geprobeerd. In bad, met aankleden, de fles geven of aan de borst liggen iedere keer voel je die plek weer!!

En dat brengen ze je naar een chiropractor. Die vindt met die grote vingers dat plekje.ai... dat is niet fijn. Maar dan, heel zachtjes gaat de chiropractor te werk en laat dat vervelende plekje verdwijnen. Dat is fijn, je nek kan weer draaien en het ligt een stuk rustiger zo!

We zien het dagelijks gebeuren. Gespannen baby's met een voorkeurshouding knappen zienderogen op na een behandeling van de chiropractor. Net als baby's waarvan de ouders denken dat ze ergens pijn hebben.

Vaak wordt er wat angstig gereageerd als er een baby of kind naar de chiropractor gaat. Niet terecht. Een chiropractor is de specialist op het gebied van de wervelkolom en het bewegingsapparaat. Dus ook die van de allerkleinsten. Een gedegen universitaire opleiding en voortdurende na- en bijscholing zorgt dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. De behandeling zelf is zacht en veilig en maakt een baby blij! En dus de papa's en mama's ook.

Juist om meer bekendheid aan kinderchiropractie te geven en meer ouders te stimuleren eens langs te gaan bij een chiropractor, staan we binnenkort op de Negenmaandenbeurs. Kom zelf langs, of stuur vrienden en kennissen langs die meer over ons vak willen weten. We zijn woensdag 25 februari te vinden op het Trends & Kennisplein in hal 8.