De kinderchiropractoren bij Chiropractie Mulder in Waalwijk en Tilburg richten zich op een gezonde wervelkolom en goed functionerend zenuwstelsel bij baby's en kinderen.

Kraamservice

Uniek bij Chiropractie Mulder: de chiropractor aan huis

Een roze wolk….zo ziet de kraamweek er in onze dromen uit. Helaas is het in de werkelijkheid wel eens anders. Met onze kraamservice hopen we je een stukje te ontzorgen.

Gelukkig kon je de eerste dagen na de bevalling al bij de verloskundige, kraamhulp, huisarts of lactatiekundige terecht voor advies, ondersteuning en hulp. Daar is sinds kort de chiropractor bij als hulpverlener voor rugpijn, bekkenproblemen of andere lichamelijke ongemakken van de kraamvrouw. Maar ook voor de pasgeboren baby die erg onrustig is, een voorkeurshouding heeft of problemen heeft met borstvoeding. Een chiropractor is gespecialiseerd in het beoordelen en behandelen van deze klachten.

Ben je bevallen en niet in staat om voor jezelf of voor je kindje naar de praktijk te komen, dan komen wij naar je toe. Een belletje met onze praktijkassistente is voldoende om een thuisconsult met een van onze chiropractoren te plannen!